Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Simav İlçe Müftülüğü'ne bağlı Naşa Büyük Cami'de, öğrencilerin dini bilgilerini pekiştirmek için yıl boyunca Kur'an-ı Kerim, namaz sureleri ve dualar gibi konuları öğrendikleri bir program düzenlendi. Programda öğrenciler hatim dualarını okudular ve Kur'an-ı Kerim, ilahi ve şiirler okuyup dualar ettiler. Naşa Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen programda yerel halkın ve misafirlerin yoğun ilgisi vardı.

Simav ilçe Müftüsü Hasan Serçe, Naşa Belediye Başkanı İbrahim Yavuz, Naşa Camilerini ve Kur'an Kursunu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Recep Eroğlu, öğrencileri yetiştiren Zafer Demircan ve eşi Hatice Demircan ile Veysel Duru da programa katıldılar. Programda, ilçe müftüsü, belediye başkanı ve öğrencileri yetiştiren kişiler, hatimlerini tamamlayan öğrencilere hediyeler verdi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Hıdırellez ve hatim programında, her öğrenciye bir masa kuruluyor ve hediye vermek isteyenler öğrencilerin sevinç ve heyecanına ortak olabiliyorlar. Program, Naşa halkı ve misafirler tarafından ilgiyle karşılandı.