Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyan öğrenciler, 2022-2023 Akademik Yılı mezuniyet töreninde kep attı. Tören, AKÜ Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleşti ve Geleneksel Türk Sanatları, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Resim, Sinema ve Televizyon ile Temel Eğitim bölümlerinden öğrenciler katıldı. Törene AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker, GSF Dekanı V. Prof. Dr. Selçuk Akçay, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri de katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan GSF Dekan V. Prof. Dr. Selçuk Akçay, mezuniyetin bir dönemin sonu olduğunu ancak gençlerin geleceğe hazırlanmakla geçirdikleri bir sürecin başlangıcı olduğunu belirtti. Ayrıca, öğrencilerin kazanımlarını kullanarak üretken olacakları yeni bir dönemin başlangıcına adım attıklarını da sözlerine ekledi. Konuşmasında, öğrencilerin üniversite eğitimi almalarında fedakarca davranan ailelerin önemine de vurgu yaptı.

AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker ise mezuniyetin kişinin hayatı boyunca devam edeceğini belirterek, öğrencilere "Afyon Kocatepe Üniversitesi mezunu" olarak anılacaklarını söyledi. Konuşmasında, öğrencilerin çevresine hizmet ederek genç kalacaklarını ifade etti. Törende, plaket takdimi ve kep atma töreni de gerçekleşti.