Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyonkarahisar'da, İŞKUR İl Müdürlüğü ile AFSÜ Kariyer ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGİM) işbirliğiyle gerçekleştirilen "İŞKUR Kampüste İş Kulübü Sertifikalı Eğitim Programı" başarıyla tamamlandı. Farklı bölümlerde eğitim gören son sınıf öğrencilerinin katıldığı eğitim, iki gün boyunca devam etti ve İş ve Meslek Danışmanları Celal Akcan ve Deniz Arık tarafından verildi.

Eğitimde, iş arama becerileri, iş gücü piyasası, öz geçmiş hazırlama ve mülakat teknikleri gibi konular ele alındı. Ayrıca eğitimde sağlık sektöründeki iş gücü piyasasının da incelendiği vurgulandı. Eğitim, teorik anlatımların yanı sıra öğrencilerin gruplara ayrılarak uygulamalı olarak da gösterildi.

Eğitimi başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikaları KAGİM Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Evrim Suna Arıkan Söylemez tarafından takdim edildi. İş ve Meslek Danışmanları Celal Akcan ve Deniz Arık da teşekkür belgelerini Öğr. Gör. Önder Çoban'ın elinden aldılar.

AFSÜ ile İŞKUR İl Müdürlüğü arasındaki "İŞKUR Kampüs Hizmetlerinin Sunulmasına İlişkin İş Birliği Protokolü" kapsamında gerçekleştirilen eğitim, iş arayan gençlerin iş hayatına hazırlanmalarına destek olmak amacıyla düzenlenmiştir.