Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürlüğü öncülüğünde 'Dünya Tütünsüz Günü' kutlamaları kapsamında ilginç bir etkinlik gerçekleştirildi. Bu etkinlik kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü binasının bahçesine fidan dikimi gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürü Necmettin Yoldaş, "Ağaç dikmek geleceğe bir eser bırakmaktır. 'İnsan odur ki, dünyada bıraka bir eser. Eseri olmayanın yerinde yeller eser' demişler. O yüzden işte ağaç bir eserdir" diyerek düşüncelerini paylaştı.

Etkinliğin adı 'İzmarit değil, tohum at' ve programa katılanlar ağaç dikerek gelecek nesillere bir eser bırakma fikrini benimsediler. Yoldaş, bu etkinliğin önemli olduğunun altını çizerek, "İnsan yetiştirmek bir eserdir. Bir bina yapmak eserdir" diyerek, katılımcıları tebrik etti. "İşte bugün herkes burada bir ağaç dikerek aslında bir eser bırakıyor. İnşallah bunlar büyüyecek. Bizden sonraki nesillere, sizden sonraki nesillere güzel örnek oluşturacak" dedi.

Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ağaç dikme etkinliği, doğanın korunması için farkındalık yaratmayı amaçladı. Herkesin katılabildiği bu etkinlik ile doğaya bir el uzatıldı ve gelecek nesillere örnek bir davranış sergileme fırsatı sağlandı.