Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Kütahya'da, 4-6 yaş grubu Kur'an Kursu öğrencileri, "10. Yıl Şenliği"nde buluştu. Program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı ve TRT Çocuk Sunucusu ve Tiyatro Sanatçısı Hüseyin Goncagül'ün ekibi gösterisiyle devam etti. Programa, Vali Ali Çelik, AK Parti Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, protokol üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Vali Ali Çelik, çocukların doğru eğitim almasının devletin ve milletin geleceği açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, bin 700 çocuğun faydalandığı kurumsal bir yapıya sahip olan kursların inanç ve değer yargıları açısından farkındalık ve bilinç düzeyini artırdığını ifade etti. Ayrıca, çocukların el becerilerini geliştirerek, kendi yaş gruplarıyla buluşmalarına katkı sunduğunu da belirtti.

Programa katılan öğrencilerin aileleriyle bir araya gelerek keyifli bir gün geçirdikleri gözlemlendi. Bu tür etkinliklerin, çocukların birbirini tanıması, arkadaşlık kurması ve sosyal becerilerinin gelişmesi açısından da oldukça faydalı olduğu düşünülüyor.