Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Bilecik'in Osmaneli ilçesindeki Halk Eğitim Merkezi, Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri ve el sanatları sergisi düzenledi. Sergide, kursiyerlerin el emeği göz nuru ile yaptığı ürünler yer aldı. Kaymakam Yüksel Ünal, Belediye Başkanı Münür Şahin, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri İsa Güneş, Mustafa Doğru ve Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş, siyasi parti başkanları ve protokol üyeleri, serginin açılışını gerçekleştirdi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Arif Elmas, açılışta yaptığı konuşmada, Osmaneli Halk Eğitim Merkezi olarak, 1-7 Haziran 2023 tarihleri arasında kutlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında, 1 Eylül 2022'den bugüne kadar toplamda 208 kurs ile 2153 kadın ve 1225 erkek kursiyere eğitim verdiklerini açıkladı. Bu eğitimler sonucunda hazırlanan ürünlerin yer aldığı serginin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Belediye Başkanı Münür Şahin ise, öğrenmenin yaşının olmadığını belirterek, boş vakitlerini el sanatlarına ayıran kursiyerleri tebrik etti ve Osmaneli Belediyesi olarak kadın girişimciler kooperatifi ile işbirliği gösterdiklerini ifade etti. Sergide yer alan eserlerin harikalıklarına da vurgu yaptı.

Kaymakam Ünal da, hayat boyu öğrenmenin yaş, statü ya da eğitim seviyesine bakılmaksızın gerçekleştirilebileceğini belirtti. Sergiyi, kursiyerlerin emekleri için önemli bir fırsat olarak nitelendirdi ve açılış konuşması sonrası, protokol üyeleri ile birlikte sergiyi gezdi.

Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin hazırladığı el emeği göz nuru sergisi, 7 Haziran tarihine kadar hafta içi ve mesai saatlerinde Halk Eğitim Merkezi önünde ziyaret edilebilecek.