Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Türkiye'de her yıl gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı, bu yıl 04 Haziran 2023 Pazar günü yapılacak. Bu sınavda başarılı olan 8. sınıf öğrencileri, bir üst eğitim kademesine geçiş yapacaklar. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, il genelindeki 273 okulda sınava girecek olan 10133 öğrencinin sınav sürecini başarıyla geçirebilmeleri için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Öğrencilere hitap eden bir açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü, öğrencilerin uzun zamandan beri yaptıkları sınav hazırlıklarının, başarılı bir sınav geçirmelerine ve hedeflerinin gerçekleşmesine yardımcı olacağına inandığını belirtti. Hazırlıkların amacının sağlıklı bir sınav ortamı oluşturmak olduğunu ve günler öncesinden her türlü tedbirin alındığını vurguladı.

Öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin büyük emek vererek hazırlandığı bu sınavda en önemli tavsiyenin inanmaları olduğunu söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü, öğrencilerin hedeflerine doğru ilerlerken inançlarını yitirmeden emin adımlarla ilerlemeleri gerektiğini belirtti. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğrencilere başarılar diledi.