Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Haber: LGS Sınavı Öğrencilerin Büyük İlgi Gösterdiği Bir Etkinlik Oldu

Liselere Giriş Sınavı (LGS) öğrencilerinin stresle dolu bekleyişi geçtiğimiz günlerde sona erdi. Sınav öncesinde öğrencilerimizi motive etmek ve heyecanlarını paylaşmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetci, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Fatih Akçil ile birlikte sınav merkezi olan okulları ziyaret etti. Burada öğrencilerimizle bir araya gelen Milli Eğitim Müdürümüz, her bir öğrencinin kıymetli olduğunu belirterek sınava dair görüşlerini paylaştı.

Sınava ilişkin açıklamalarında öğrencilere olan güvenini ifade eden İl Müdürümüz Miraç Sünnetci, "Umarım bu sınav, öğrencilerimizin eğitim hayatı boyunca edindikleri bilgi birikimlerinin meyvelerini toplayabilecekleri bir sınav olur" diye konuştu. Milli Eğitim Müdürümüz ayrıca öğrencilere gönlünden geçenlerin daha fazlasını kazanacaklarına inandığını belirtti.

LGS sınavı, il genelinde 273 okulda 662 sınav salonunda gerçekleştirildi ve 10,101 öğrenci katıldı. Sorunsuz bir şekilde tamamlanan sınav, öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği bir etkinlik oldu. Geleceğin teminatı olan gençlerimizin başarıları için her zaman desteklerini esirgemeyen Milli Eğitim Müdürlüğü de sınava katılan tüm öğrencilere tebriklerini iletiyor.