Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, antika satıcıları ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Tezgahları tek tek dolaşarak bilgi aldı ve antika eserleri inceledi.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, bu hafta 4. kez kurulan antika pazarını ziyaret etti. Antikacılar Derneği'nin ayda bir kez açtığı bu pazar, şehrimizde antika eser satan vatandaşlarımız ve çevre illerden gelen antikacılar tarafından canlı tutulmaktadır. Başkan Işık, pazarı daha önce ziyaret etme imkanı bulamadığını belirtirken, hemşehrilerimize hayırlı alışverişler diledi.

Kütahya Antikacılar Dernek Başkanı Adem Akgün ise, 4. kez kurulan antika pazarının katılımın yoğun olduğunu ifade ederek, vatandaşların ve esnafların memnun olduğunu söyledi. Akgün, Belediye Başkanı Alim Işık'ın büyük bir destek verdiğini belirterek teşekkür etti.

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık'ın antikacı esnaflar ve alışveriş yapan vatandaşlarla yaptığı bu sohbet, şehrimizdeki kültürel zenginliği ve turizmi desteklemek adına önemli bir adım olarak görülmektedir.