Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi, kurumsal iletişim süreçleriyle ilgili konuları ele almak üzere "AFSÜ İletişim Temsilcileri I. Olağan Koordinasyon Kurulu"nu Tıp Fakültesi Mavi Salonda düzenledi. Kurula Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Aslan, Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Birim Koordinatörü, koordinatörlük personeli, akademik ve idari birimlerin İletişim Temsilcileri katıldı. Kurulda AFSÜ'nün kurumsal iletişim süreçleriyle ilgili bilgilendirme yapıldı.

Birim Koordinatörü, üniversitenin alt birimleriyle AFSÜ'nün toplumla, iç ve dış paydaşlarıyla etkileşimini artırmak, itibarını güçlendirmek ve misyonunu yaymak için çalıştıklarını belirterek kurumsal iletişimin önemine dikkat çekti. Birim Koordinatörü, Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Birim Koordinatörlüğü'nün AFSÜ'nün gelişimini, başarılarını ve misyonunu paylaşmak, medya ile etkili bir şekilde iletişim kurmak, dış paydaşlarla etik çerçevede güvenilir ilişkiler geliştirmek gibi önemli görevleri olduğunu vurguladı.

Kurulda, Birim İletişim Temsilcilerinin sorumlulukları ve kurumsal iletişim alanında eşgüdümlü çalışmanın önemi vurgulandı. Sunumlarında, AFSÜ Kurumsal Kimlik standartları, kurumsal sosyal medya hesaplarının işleyişi, kurum içi iletişim süreçleri ve birim koordinatörlüğü formlarının kullanımı hakkında detaylı açıklamalar yapıldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aslan, kurumsal iletişimin AFSÜ'nün itibarını yönetme süreci olduğuna dikkat çekerek, Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Birim Koordinatörlüğü'nün kritik bir fonksiyon icra ettiğini söyledi.

Prof. Dr. Aslan, Koordinasyon Kurulunun sonraki adımlar için yararlı bir başlangıç olacağına inanarak çalışmalarında kolaylıklar temenni etti ve toplantı sonrasında anı fotoğrafı çektirdi.