Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Isparta Belediyesi, Hayırlar Selimiye Camii'nin çevre düzenleme çalışmalarını gerçekleştirdi. Caminin çevresinde deforme olan taban döşemeleri değiştirildi ve yerine yeni kare karo taşlar döşendi.



Belediye, şehirdeki camilerin çevre düzenleme ve tuvalet bakımı yenileme çalışmalarını başarıyla sürdürüyor. Bugüne kadar farklı mahallelerde bulunan çok sayıda caminin çevre düzenlemesi yapıldı, taban döşemeleri değiştirildi ve tuvaletleri yenilenerek tadilattan geçirildi. Fatih Mahallesi'ndeki Hayırlar Selimiye Camii de bu çalışmalardan biri oldu.




Hayırlar Derneği Başkanı Yener Songur, yapılan düzenlemenin çok güzel olduğunu belirterek, Belediye Başkanı Ramazan ayında burayı ziyaret edip düzenlemeyi teklif etmişti ve sözünü tuttuğu için teşekkür etti. Cami çevre düzenlemesi tamamlandıktan sonra, Songur ve Hayırlar Vakıf Başkanı Ali Artan, Başkan Şükrü Başdeğirmen'e teşekkürlerini sunarak, tüm şehirdeki camilerin bakım ve düzenleme çalışmalarında büyük bir başarıya imza attığını ifade ettiler.