Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde bulunan Atatürk İlkokulu öğrencileri okul çıkışı renkli bir olaya şahit oldular. Okulun önünde bulunan bir atı sevmek için adeta yarışan öğrenciler, oluşturdukları renkli görüntülerle dikkat çektiler.

İlçe merkezinde gezintiye çıkan Süleyman Yolcu, "Paşa" isimli atıyla Atatürk İlkokulu önünden geçtiğinde, o anda okuldan çıkmış olan öğrenciler hemen atın etrafını sarıp, sevmeye başladılar. Bu durum izleyenlerin yüzünde tebessüme neden oldu.

Öğrencilerin atı sevgisi karşısında oldukça şaşıran at sahibi Süleyman Yolcu, öğrencilerin atı sevmesiyle bir süre izledi. "Paşa" ismini verdiği atının uysal olduğunu belirten Yolcu, "Çocuklarımıza hayvan sevgisini küçük yaşlarda öğretmeliyiz. Ben de boş zamanlarımda atımla ilçe merkezinde ve arazide gezintiye çıkıyorum. Aynı zamanda sünnet düğünlerinde de çocuklarımız hiçbir problem yaşamadan, hırçınlık yapmadan ata binip eğleniyorlar" şeklinde konuştu.

Okul çıkışı öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan at, bu ilgi karşısında oldukça mutlu görünüyordu.