Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Eskişehir'deki Çağfen Koleji, sunduğu nitelikli eğitime ek olarak, çevresine ve diğer eğitim kurumlarına örnek gösterilen sosyal etkinlikler de düzenliyor. Bilimden sanata kadar birçok alanda öğrencilerinin farklı yönlerini keşfetmelerini sağlayarak, etkinliklerden elde edilen gelirleri sosyal yardımlaşma için kullanıyor. Bu yıl, yaklaşık 815 bin liralık sosyal anlamda yardım yaptılar ve "Al götür oku getir" başlıklı proje kapsamında 4 mahalleye biner kitap kapasiteli kütüphane açtılar.

Çağfen Koleji Kurucu Temsilcisi Serkan Can Zengin, yaptıkları her etkinlik ve çalışmanın bağışa doğru yönlendirildiğini belirtti ve tiyatro gösterilerinden elde edilen gelirle ihtiyacı olan ailelerin çocuklarına kışın bot yardımı yaptıklarını söyledi. Ayrıca, her projelerinde sosyal yardımın önemli bir unsur olduğunu vurgulayarak, Eskişehir'in ve hatta bölgenin konudaki öncü kurumu olmak için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Serkan Zengin, okulların sadece eğitim vermeyip, aynı zamanda çevrelerine değer kattığını, bölgenin kültürel ve sosyal anlamda gelişmesine katkıda bulunduklarını belirtti. Çağfen Koleji olarak, her mahalleye bir kütüphane kurmayı hedeflediklerini açıklayan Zengin, öğrenci kulüplerinin desteğiyle bu sürecin yönetildiğini ve Eskişehir'e hizmet eden kamu kurum ve kuruluşlarına destek sağlamayı hedeflediklerini söyledi.