Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Kütahya'nın Gediz ilçesi, hac ibadetini yerine getirecek olan 70 hacı adayının dualarla uğurlanmasına tanıklık etti. Bu özel organizasyon, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlendi. Ulu Cami'de gerçekleştirilen törene, Belediye Başkan Vekili Mehmet Demirtaş, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Tüysüz, İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, hacı adayları ve yakınları ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.



Hacca gidecek olan vatandaşların Allah'ın konukları olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Müftü Sebahattin Turan, "Bu sene kendilerine Allah'ın misafir olma nimetini bahşettiği için şanslı kullar. Hac ibadeti imkân işidir, fakat aynı zamanda nasip işidir. Bu özel günün tadını çıkarın ve dualarınızı bizler adına da yapmayı unutmayın. Allah, sağ salim gidip dönmeyi sizlere nasip etsin" dedi.



Sonrasında Müftü Turan, katılımcılara yönelik bir dua etti. Dua sonrası, hacı adayları yakınları ve vatandaşlarla vedalaşarak kutsal topraklara doğru yola çıktılar. Bu özel organizasyon, katılımcılar için fevkalade bir deneyimdi.