Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, Çevre Haftası etkinlikleri düzenlendi. Etkinlik kapsamında, Sakarya Nehri kenarında temizlik yapıldı. Osmaneli Kaymakamlığı, Osmaneli Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli, 1308 sporcuları ve öğrenciler, Necip Fazıl Kısakürek Parkı'nda bulunan Sakarya Nehri kenarındaki çevre temizliğine katıldı. Etkinliğin ardından vatandaşların çevre konusunda bilinçlenmesine yönelik faaliyetler gerçekleştirildi. Ayrıca, okullarda öğrencilere çevre konusunda eğitimler verildi.

Kaymakam Yüksel Ünal, etkinlikte yaptığı konuşmada, çevrenin insanlık için en büyük miras olduğunu vurguladı. Aynı zamanda, insanların daha az atık oluşturması ve mümkün olduğunca az enerji tüketmesinin bir vatandaşlık görevi olduğunu belirtti. Ünal, "Dünya Çevre Günü'nü en içten duygularımla kutluyorum. İnsanlık olarak, yeryüzündeki tüm canlılarla uyum içerisinde ve sağlıklı koşullarda yaşayacağımız daha güzel bir dünya kurabilmek dileğiyle" dedi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ise, çevrenin korunmasının, herkesin sorumluluğunda olduğunu belirtti. Şahin, "1308 Osmaneli Belediye Spor sporcularımız ve öğrencilerimizle birlikte, bu bilinçlendirmenin topluma daha yararlı olacağı düşüncesindeyiz. Çevre, bildiğimiz gibi herkesin ortak sorumluluğuyla ancak korunup devam ettirilebilir. Türkiye genelinde özellikle katı atıklar ve atık suların arıtılması yönünde önemli çalışmalar yapılmaktadır. Bizim Belediye olarak çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. Herkesi, çevre konusunda iş birliği yapmaya, duyarlı ve bilinçlendirme çalışmalarına katkı vermeye davet ediyoruz" şeklinde konuştu.