Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

1308 Osmaneli Belediye Spor'un U-17 futbol takımı, Bilecik Şampiyonası'nı kazanarak Türkiye Şampiyonası'na katılmak için hakkını kazandı. 18 farklı branşta faaliyet göstererek alt yapı çalışmalarıyla örnek bir kulüp olan spor kulübünün futbol takımı, rakiplerini geride bırakarak büyük bir azim ve çalışma disipliniyle Bilecik Şampiyonası'nda zafer elde etti. Bu başarı, 1308 Osmaneli Belediye Spor'un sporcu yetiştirme konusundaki başarısını bir kez daha ortaya koydu.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, kulübün genç sporculara eğitim ve imkânlar sağlayarak sporun değerlerini benimsettiğini belirterek, 1308 Osmaneli Belediye Spor'un U-17 futbol takımını tebrik etti. Takımın ilçeyi gururla temsil edeceği Türkiye şampiyonasında başarılı bir performans sergilemesi için herkesin takıma güven ve desteklerini sunması gerektiğini söyledi. Başkan Şahin, kulübün başarılı alt yapı çalışmaları ve genç yeteneklere verdiği önemin gelecekteki sporcu potansiyelinin artmasına katkı sağladığını vurgulayarak, ilçenin adına bu başarıyı elde eden takıma bir kez daha tebriklerini iletti.