Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi'nde, "Bilgiden Bilince" kariyer planlaması çerçevesinde, gençlere yönelik "Bir Fikre Aşık Olmak" konulu bir konferans gerçekleştirildi. Konferansa, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu da katılarak gençlere motivasyon sağlamak ve kariyer planlamasının önemini vurgulamak amacıyla destek verdi.

Eren Gökyer'in konuşmacı olarak katıldığı konferansta, kariyer planlamasının önemi vurgulandı. Gökyer, gençlerin yeteneklerini keşfetmeleri, ilgi alanlarını belirlemeleri ve hedeflerine odaklanmaları gerektiğini ifade etti. Doğru bir kariyer seçimi yapmanın gençlerin gelecekteki başarılarını etkileyeceğini belirten Gökyer, sunum sürecinde, gençlere, yeteneklerini geliştirebilecekleri ve ilgi duydukları alanlarda nasıl kendilerini geliştirebileceklerine dair pratik ipuçları verdi.

Kasapoğlu ise konferansta yaptığı konuşmada, kariyer planlamasının gençlik dönemlerindeki doğru kararların temelini oluşturduğunu vurguladı. Gençleri geleceğe hazırlayarak, potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olmak ve doğru yönlendirmek için gençlik merkezleri gibi kuruluşların önemini vurgulayan Kasapoğlu, gençlerin her zaman yanında olduklarını söyledi.