Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Emirdağ'da eğitim faaliyetleri hakkında istişareler yapmak üzere İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetci, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Gürkan Emeksiz ve Kaymakamımız Osman Bilici bir araya geldi. Ziyaret sonrasında Kaymakamımız Bilici, nazik ziyaretleri için Miraç Sünnetci'ye teşekkür etti. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sünnetci daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Emeksiz'i ziyaret etti ve eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Ardından Emirdağ Mithat Paşa Ortaokulu'nda bir dizi açılış gerçekleştirildi. Kaymakamımız Bilici, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sünnetci, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Şube Müdürümüz Murat Diktaş, İlçe Protokol üyeleri ve vatandaşlar açılış törenine katıldılar. Törende Hayırsever İş Adamı Cemil Çıldır, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve Gökşen-Murat Keskin'e plaket verildi.

Açılışlar arasında, analitik düşünme becerilerini geliştirmek için Hayırsever Cemil Çıldır'ın Merhum Oktay Çıldır anısına yaptırdığı "Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi", Türk dili bilincini artırmak için Belediye Başkanı Koyuncu'nun destekleriyle yapılan "Türkçe Sokağı", teneffüslerde öğrencilerin vakit geçirebileceği "Turuncu Kitap Kafe" ve okuma alışkanlıklarını artırmak için "Mithat Paşa Ortaokulu Kütüphanesi" ve "Sanat Atölyesi"nin açılışları da yer aldı.

Törende emeği geçen herkese teşekkür edilerek sona erdi.