Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremler sonrasında evleri yıkılan Demirtaş ailesi, Eskişehir'e taşındı. Ancak orada da peş peşe talihsizlikler yaşadılar. Yolda ilerlerken pikapları alev aldı ve kullanılamaz hale geldi. Ardından, yeni bir motosiklet almak istedikleri sırada dolandırıldılar ve 150 bin lira kaybettiler. Toplamda kaybettikleri tutar ise 1 buçuk milyon TL'yi aştı.



Aile, depremde evlerinin ve dükkânlarının ağır hasar alması sonucu taşındığı Eskişehir'de hayatlarını yeniden düzenlemeye çalışıyordu. Ancak pikapları bir anda alev aldı ve içindeki eşyalar tamamen yandı. Ailenin maddi kaybı 1 milyon TL'yi geçti. Birkaç gün sonra ise Kadir Demirtaş, internetten motor almak istedi ve dolandırıldı. Ailenin kaybı, evlerindeki hatırlardan tutun, sonradan edindikleri motosiklet ve eşyalara kadar her şeyi içeriyor.



Semra Demirtaş, yaşadıkları talihsizlikleri anlatırken üzgün olduğunu belirtti. Polis, aralarında çocukların bisikletlerinin de olduğu kurtarılabilecek olan eşyaları da bulamadı. Aile, şimdi yardım istiyor ve destek bekliyor.