Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, 'Arkadaşımla Oku Yorum' isimli kitap okuma etkinliğinin kapanış programına katılarak en çok kitap okuyan öğrencilere hediye takdim etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi, 'Etkileşimli Kitap Okuma' projesi kapsamında 'Arkadaşımla Oku Yorum' isimli kitap okuma faaliyetinin kapanış programını düzenledi. İki aylık süreci kapsayan nisan ve mayıs aylarında, Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu, Kocatepe İlkokulu ve Selçuklu İlkokulu 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri arasında toplamda 2 bin 260 öğrenci proje kapsamında yer aldı. Proje amaçlı olarak öğrencilerin birbirlerini destekleyip geliştirebileceği bir arkadaş ve etkileşim ortamında kitap okuma alışkanlığı kazandırılması hedeflendi.

Programda, öğrencilerin kitap okuma süreçleri ile ailelerinin projedeki gözlemleri anlatıldı ve öğrencilerin birbirleriyle kitap paylaşımları ve yorumlamalarının dinleme, konuşma, okuma ve yazma becerilerini geliştirdiği vurgulandı. Takım halinde en çok kitap okuyan öğrencilere Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci tarafından ödülleri takdim edildi.