Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nde görevli olan Arş. Grv. Emre Çalış ve Arş. Grv. Yasemin Kaplan Çalış, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Şefik Bursalı Resim Yarışması"nda başarı ödülüne layık görüldüler. Şefik Bursalı'nın anısını yaşatmak ve plastik sanatlar alanında sanatçıların çalışmalarını desteklemek amacıyla düzenlenen yarışmada, AKÜ GSF Resim Bölümü 3. sınıf öğrencisi Türkan As'ın eseri de sergilenmeye değer bulundu.

Seçici kurul değerlendirmesi sonucunda, Türkiye genelinde başarı ödülüne layık görülen beş eserden ikisine Arş. Grv. Emre Çalış ve Arş. Grv. Yasemin Kaplan Çalış imza attılar. Böylece, AKÜ ve Afyonkarahisar'a önemli bir başarı kazandırmış oldular.

Detaylı bilgi için Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki haberde yer alan linke bakılabilir.