Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Mahmudiye'deki yaşlılar için hayatı daha güzel hale getirmek amacıyla çalışmalar yürüten Mahmudiyeliler Yardımlaşma Derneği (MAHYA), başarılı bir etkinliğe imza attı. Dernek, Mahmudiye ilçesinde düzenlediği 'Yaşlılara Vefa' etkinliği ile yaşlıları bir araya getirdi ve onların birbirleriyle kaynaşmalarını ve tanışmalarını sağladı. Belediyenin tahsis ettiği salonda düzenlenen etkinlikte, yaşları 70'in üstünde olan Mahmudiyeli yaşlılara, pilav ve ayran ikramında bulunuldu.

MAHYA Başkanı Vehap Çimenler, etkinlikte yaptığı konuşmada, yaşlıların uzun zamandır Mahmudiye dışında yaşadıkları için bir araya gelemeyenlerinin bu etkinlik sayesinde buluşabileceğini ifade etti. Eskişehir'den alınan bir servisle ilçe dışında yaşayan yaşlıların da Mahmudiye'ye getirildiği etkinliğin başarılı geçtiğini belirten Çimenler, yaşlıları bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Ayrıca gelecek aylarda yaşları 70'in altında olan Mahmudiyeli hemşerileri için de benzer bir etkinlik planlandığını ifade ederek, birliktelik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Yemeğin ardından çay eşliğinde süren sohbet ortamı akşama kadar devam etti. Bu güzel etkinliğin, Mahmudiye'deki yaşlıların hayatına umut ve renk kattığına şüphe yok. MAHYA'nın gelecekte de benzer etkinlikler düzenlemesi umut ediliyor.