Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Gediz ilçesinin Sazköy köyünde merhum Muhtar Ali Rıza Güneş için bir hayır yemeği ve dua etkinliği düzenlendi. Ayrıca, ismi verilen halı sahanın açılışı da yapıldı. Pandemi sürecinde hayatını kaybeden Ali Rıza Güneş için, ailesi tarafından sevdiği köyünde bir yemek verildi. Yemeğe Kaymakam Hakan Alkan, İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Erkan, MHP İlçe Başkanı Necdet Akel ve birçok vatandaş katıldı.

Yemek sonrasında, İl Özel İdaresi tarafından yapılan halı saha Müftü Sebahattin Turan'ın duasıyla açıldı ve Sazköy gençlerinin kullanımına sunuldu. Konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Erkan, pandemi döneminde ziyaret ettiği dönemin Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'na, spor yatırımları ile ilgili eksikliklerini iletip, 5 köylerinde gençlerin kullanabileceği halı saha ve spor tesisleri talebinde bulunmuşlardı. Sonuç olarak, tüm talepleri karşılandı ve tamamının açılışı yapıldı. Merhum Ali Rıza Güneş ise köyünde bu tesisleri görmeyi çok istiyordu, ancak pandemi döneminde kaybetmiştik. Halı sahaya onun adı verilerek anısına saygı duyuldu ve bu spor yatırımlarının ilçelerine kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür edildi.