Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörlüğüne ikinci kez atanan Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın başkanlığında

Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörlüğüne ikinci kez atanan Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın başkanlığında AKÜ Senatosu ilk kez toplandı.

Prof. Dr. Mehmet Karakaş, 18 Nisan 2019’da Afyon Kocatepe Üniversitesi rektörlüğüne ilk defa atanmış ve 4 yıl boyunca bu görevi başarıyla yürütmüştü. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla ikinci dönem için de AKÜ Rektörlüğüne getirilen Prof. Dr. Karakaş, yeni dönemin ilk senato toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantı öncesinde Rektörlük binası önünde AKÜ Rektörü Prof. Dr. Karakaş ve AKÜ Senatörleri birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Daha sonra Merkezi Yemekhanede öğle yemeği yiyen heyet, AKÜ Senato Salonunda toplantıya geçti.

Toplantının başında 2019-2023 yılları arasında AKÜ Rektör Yardımcılığı görevini yapan ve görev süresi dolan Prof. Dr. Yılmaz Yalçın’a, Rektör Prof. Dr. Karakaş bir plaket ve teşekkür belgesi verdi. Prof. Dr. Karakaş, Prof. Dr. Yalçın’a üniversite yönetimine katkılarından dolayı teşekkür ederek, bilim insanı olarak da AKܒye hizmet etmeye devam edeceğine inandığını söyledi. Prof. Dr. Yalçın da Rektör Yardımcısı olarak üniversiteye katma değer sağlamaya çalıştığını ifade ederek, AKÜ Senatörlerine yeni dönemde başarılar temenni etti.