Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

2022-2023 eğitim-öğretim yılı 16 Haziran 2023 Cuma günü sona erecek ve 140.187 öğrenci karnelerini almaya hazırlanıyor. Öğrencilerimiz için bir yıllık yoğun bir okul dönemi sonrasında tatil zamanı başlayacak. Tatil süreci, öğrencilerimizin dinlenmeleri, oyun oynamaları, kitap okumaları ve sevdikleriyle birlikte vakit geçirmeleri için önemli bir fırsat sunacak.

Değerli öğrencilerimiz, sizler bizlerin güçlü yarınlarının teminatısınız. Okullarımız ve sınıflarımız sizlerle hayat buluyor. Bu eğitim ve öğretim yılı boyunca çok çalıştınız ve bir üst sınıfa geçmeyi hak ettiniz. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Notlarınız istediğiniz düzeyde olmayabilir, ancak ailenizle birlikte hazırlayacağınız verimli bir programla eksik kalan yönlerinizi değerlendirebilirsiniz.

Başarı tesadüfi olmaz, öğrenmeye ve gelişmeye devam edeceksiniz. Sizler ailenizden ve öğretmenlerinizden aldığınız terbiye ve eğitimle, içindeki insani ve vicdani değerlerinizi koruyarak, problem çözen, üreten, düşünen, yeniliklere açık, bilim ve teknolojide yetkin bireyler olarak yetiştiriliyorsunuz. Tatil süresince eğlenmenizi, dinlenmenizi ve kitaplarla olan dostluğunuzu arttırmanızı tavsiye ediyorum.

Fedakâr öğretmenlerimiz, sizler her koşulda öğrencilerimiz için daha iyisini yapmak için canla başla mücadele ettiniz. Sizlerin emeği ve çabalarıyla yetişen bu yeni nesil bizlerin umududur. Eğitim ve öğretim yılı boyunca gösterdiğiniz özverili çalışmalarınız için hepinize teşekkür ediyorum ve iyi tatiller diliyorum.

Sevgili velilerimiz, her anne ve baba çocuğunun iyi bir eğitim alarak toplumda saygın ve yararlı bireylere dönüşmesi için yoğun bir çaba içindedir. Desteklerinizle, toplumumuzun milli ve manevi değerlerine saygılı, merhametli bir nesil yetiştirmeyi hedefliyoruz. Çocuklarımızın yeterli ve yetersiz yönlerini objektif olarak değerlendirmeniz ve yanlarında yapıcı ve destekleyici bir tavır sergilemeniz önemlidir. Birlikte hareket ettiğimizde sıkıntıları aşacağımızı biliyoruz.

Tüm öğrencilerimize yaz tatillerini sevdikleriyle birlikte geçirmelerini dilerken, yeni eğitim öğretim yılına coşkuyla okullarımızda, sınıflarımızda yeniden bir araya gelmeyi umuyorum. İl genelinde sorunsuz ve başarılı bir eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasında desteklerini esirgemeyen Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'na, İl ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü yönetici ve personellerine, okul müdür ve müdür yardımcılarına, öğretmenlere, okul personellerine ve velilere teşekkür ediyorum.