Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, MEB Ölçme Değerlendirme Genel Müdürümüz Kemal Bülbül, İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetci, Eğitim Müfettişleri Başkanımız Bahri Duran Gökdeniz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve diğer protokol üyeleri ile okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler, kapanış programına katıldılar.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Protokol üyelerinin konuşmaları, halk oyunları gösterisi, akıl-zeka oyunları yarışmaları, bayrak gösterisi, öğrencilerin öğretmenlerine çiçek takdimi, karne töreni anısına yapılan ağaç dikme etkinliği gibi etkinlikler ile devam etti. Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve diğer protokol üyeleri, öğrencilerin heyecanına ve mutluluğuna ortak oldular.

Programın sonunda, öğrencilere karneleri dağıtıldı ve toplu fotoğraf çekimi yapılarak program sona erdi.