Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Isparta Belediyesi, Modern Evler Mahallesi'ne uzun süredir beklenen bir sosyal tesisi kazandırmaya hazırlanıyor. Bu modern tesis, içerisinde sınıflar, çok amaçlı salon, dükkanlar ve muhtar odası gibi alanları barındırıyor. Toplam 440 metrekare alana sahip olan tesisin inşaatı için öncelikli olarak hafriyat alımları gerçekleştirildi.

Modern Evler Mahallesi, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in hizmetiyle birlikte taleplerinin tek tek yerine getirildiği mahalleler arasında yer alıyor. Daha önce bakımdan geçirilen sosyal tesislerin yanı sıra, yenilerinin inşası için çalışmalar devam ediyor. Ayazmana-Vatan Mahalleleri'nde ortak kullanımda sunulan sosyal tesisin yanı sıra, Akkent Mahallesi'nde yıllardır beklenen tesisin inşaatı da tamamlandı.

Modern Evler Mahallesi Muhtarı Ebru Özbayrakçı, sosyal tesis için yapılan çalışmaların başladığını ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e teşekkür etti. Modern Evler Mahallesi Sosyal Tesisi için hafriyat alımı gerçekleştirildikten sonra inşaat çalışmalarına başlanacak.

Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Kaya, mahalle sakinlerinin yoğun talebi üzerine Modern Evler Mahallesi'ne sosyal tesis yapımının başladığını belirtti. İhale sürecinin tamamlanması sonucunda yüklenici firma inşaat çalışmalarına başladı. Hedef, 2023 yılının sonunda inşaatı tamamlamak. Mahallenin açık pazar alanı olarak kullanılan bir alanına sosyal tesis kazandırılacak. 2022 ve 2023 yıllarında ise Akkent Mahallesi Sosyal Tesisi ve Ayazmana-Vatan Mahalleleri Sosyal Tesisleri tamamlanmıştı. Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Kaya, Modern Evler Mahallesi'ne yapılacak sosyal tesise ilişkin "Modern Evler Mahallemize ve Isparta'mıza hayırlı olsun" dedi.