Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Isparta Belediyesi, Anadolu Mahallesi Camii etrafında çevre düzenlemesi çalışmaları yapmaktadır. Caminin dış duvarları kaldırılarak, avlusu ve önündeki yeşil alan yeniden ele alınmaktadır. Peyzaj düzenlemeleri ve aydınlatma işlemleri de gerçekleştirilmektedir.

Belediye, şehirdeki camilerin çevre düzenlemesi, tuvaletleri ve şadırvanlarının yenilenmesi için çalışmalarına devam etmektedir. Anadolu Mahallesi Camii de bu çalışmalardan biri için seçilmiştir. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Anadolu Mahallesi'nde gençler ve vatandaşlarla bir araya gelerek caminin çevre düzenlemesi yapılacağı, tuvaletlerinin ise bakım ve onarımdan geçirileceği sözünü vermiştir. Başkan Başdeğirmen'in ziyaretinin ardından başlayan çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir.

Belediye daha önce Anadolu Mahallesi Sosyal Tesisleri önünde bulunan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Üçler Parkı ve Meydanı'nda yeni düzenleme çalışmaları gerçekleştirmiştir. Şimdi de Anadolu Mahallesi Camii'nin çevresindeki düzenleme çalışmaları yapılmaktadır. Çalışmaların ilk aşamasında caminin duvarları kaldırılmış ve deforme olan taban döşemeleri sökülmüştür. Altyapı çalışmaları devam ederken, cami avlusuna yeni renkli taş kaplama yapılmaktadır. Cami avlusu önündeki yeşil alanda da peyzaj düzenlemeleri yapılacak, aydınlatmalar ve kamelyalar konulacak, tuvaletleri ise bakım ve onarımdan geçirilecektir.

Anadolu Mahallesi Muhtarı Ömür Demirtaş, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in mahalleyi ziyareti sırasında cami duvarlarının kaldırılması ve yeniden düzenleme çalışmaları için söz verdiğini ve bu sözü yerine getirdiğini söylemiştir. Çalışmalar sonucunda cami önündeki meydanın güzelleşeceğini belirten Demirtaş, "Parkımız daha önce yenilenmişti. Şimdi de camii avlusu ve meydanımız yenileniyor. Belediye Başkanımıza mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuşmuştur.