Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde, okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarından yaklaşık 4 bin 600 öğrenci, karne alma sevincini yaşadı. Süleyman Demirel İlkokulu ve Ortaokulu'nda düzenlenen törene, Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Belediye Başkanı Veli Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürü Sevban Acar, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. İkinci sınıf öğrencilerinin karne sevincine ortak olan Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik ve beraberindekiler, öğrencilerle tek tek sohbet ederek karne ve çeşitli hediyelerini takdim ettiler. Ayrıca Kaymakam Çelik, öğrencilere yaz tatilinde iyi dinlenmelerini, iletişim araçlarından uzak durmayı, bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

Süleyman Demirel İlkokulu ikinci sınıf öğrencisi Mehmet Emin Atlı, Origami sanatından kuş yaparak Kaymakam Adem Çelik'e hediye etti. Kaymakam Çelik, bu güzel sürpriz için Atlı'ya teşekkür etti. Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, yaz tatilinde Eğirdir'de çeşitli yaz kurslarının açılacağını, müracaatların Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi ya da Eğirdir Gençlik Spor Müdürlüğüne yapılacağını söyledi. Ayrıca okullarda ve Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM)'de destekleme kurslarının açılacağını söyledi. Armutoğlu, bütün öğrencilere, öğretmenlere ve velilere iyi tatiller diledi.

Karnelerini alan bütün öğrenciler, okul bahçesine çıkarak İstiklal Marşı'nı okudular. Daha sonra öğrenciler, karneleri ile birlikte ailelerinin yanına giderek, mutluluklarını paylaştılar. Eğirdir'deki karne töreninde, öğrencilerin sevinç ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu.