Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Kütahya Vali Vekili Mustafa Güney, Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşundan bugüne kadar gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları övgüyle anarak, jandarma personelinin vatandaşların can ve mal güvenliği için özveriyle çalıştıklarına dikkat çekti. Güney, tüm jandarma personelinin 184. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir ömür temenni etti.

İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç ise Jandarma Teşkilatı'nın 184. kuruluş yıl dönümü töreninde yaptığı konuşmada, kuruluşunun gururla kutlandığını belirtti. Kırbaç, Jandarma Genel Komutanlığı'nın 184 yıllık köklü bir tarihe sahip olduğunu vurgulayarak, ülkenin bölünmez bütünlüğünün korunması, huzur ve güvenliğinin sağlanması gibi görevleriyle toplumun takdirini kazandığını söyledi. Jandarma Genel Komutanlığı personelinin, halkın kendilerine olan güvenini koruyarak daha da güçlendirmek için azim ve kararlılıkla çalıştıklarını ifade etti.

Bu yıl 184. kez kutlanan Jandarma Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü, törenler ve etkinliklerle kutlanıyor. Jandarma, ülkemizin güvenliği için önemli bir görevi yerine getirerek, halkımızın sevgi ve takdirini kazanmaya devam ediyor.