Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kütahya Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi ve UNESCO kursiyerleri yıl sonu sergisini düzenledi. Serginin açılışını Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık gerçekleştirdi ve stantları gezerek el emeği göz nuru ürünleri tek tek inceledi. Başkan Işık, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve kursiyerleri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Başkan Işık, Kütahya'nın kültür ve sanat şehri olması nedeniyle Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Kütahya Belediyesi iş birliğiyle yıl boyunca birçok kurs açtıklarını ve üreten kadınları her şartta destekleyeceklerini ifade etti. Kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerinin sergilenebilmesi için böyle bir etkinliği düzenlediklerini ve Geleneksel Sanatlar Genç Kuluçka Merkezi projesi içinde 55 kurs açtıklarını belirtti. Başkan Işık, ayrıca kurslara katılan bin 146 kursiyerin emeği için Belediye tarafından giderlerin karşılandığını ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün de hocaların emeğini karşıladığını söyledi.

Başkan Işık, kursiyerlerin eserlerini görmekten mutlu olduklarını ve yeni kurslarla hemşehrilerine yeni sanat becerileri kazandırmak istediklerini dile getirdi. Başkan Işık, kursiyerlerin aile bireylerine fedakarlıkları için teşekkür etti ve mahalle muhtarlarına ve hemşehrilerine de teşekkür etti.

Bu etkinlik, Kütahyalıların el emeği göz nuru ürünleri görmeleri için düzenlenmişti. Ayrıca, Kütahya'nın kültür ve sanat hayatına katkıda bulunmak amacıyla bir araya gelen belediye ve halk eğitim merkezi, üreten kadınları her zaman ve şartta destekleme kararlılığını da göstermiş oldu.