Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılında Mesleki Yönlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi2024-2025 Eğitim Öğretim Yılında Mesleki Yönlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Afyonkarahisar'da bulunan yurtlarda kalan öğrenciler, Gençlik Merkezlerinde eğitim alan gençler ve Açık Kadın Cezaevi'nde hükümlüler tarafından yapılan sanat eserleri, Park Afyon AVM'deki sergi ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sergi, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu tarafından açıldı ve eğitmenlere ve gençlere teşekkür edildi. Kursiyerlerin rölyef, ahşap boyama, resim, hat-ebru, fotoğrafçılık, tel kırma, taş mozaik, geri dönüşüm tasarımı, amigurimi, ipek koza, taş boyama ve keçe alanlarında ürettiği eserler, sergide bir araya getirildi. Bu sergi, sanatseverlerin çeşitli eserleri bir arada görme fırsatı bulmalarını sağladı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, serginin açılışında yaptığı konuşmada, gençleri tebrik etti ve sergiyi ziyaret eden sanatseverleri ve gençleri desteklemeye teşvik etti. Kasapoğlu, bu tür etkinliklerin, gençlerin sanata olan ilgisini artırmak ve onlara ilham vermek için yapıldığını belirtti. İnşallah, bu tür etkinliklerle gençleri ve vatandaşları sanatla buluşturmaya devam edeceğiz.