Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Isparta Belediyesi, İstasyon Caddesi'nde yürüttüğü kaldırım ve orta refüj yenileme çalışmalarında sona yaklaşmış durumda. Çalışmalar kapsamında, renkli begonit taşlarından oluşan kaldırımlar ve orta refüjler dikkat çekiyor. Ayrıca, caddenin aydınlatmaları yenilenirken, bölgede ağaç ve çiçek dikimleri yapıldı.



Isparta Belediyesi, kentte yer alan meydanlar, caddeler ve sokaklarda yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, yıllar önce yapılan ve kötü bir görünüm oluşturan meydanlar, kaldırımlar ve orta refüjler yenilenirken, çevre düzenlemeleri de gerçekleştiriliyor. İstasyon Caddesi de yenileme çalışmalarının yapıldığı alanlardan birisi olarak dikkat çekiyor. Caddenin 6 Mart Caddesi girişinden başlayarak Tren Garı'na kadar olan kısmında, kaldırımlar ve orta refüjler renkli begonit taşlarıyla kaplandı. Çalışmalar kapsamında, Atatürk Stadyumu'na kadar olan orta refüj ve kaldırımlar yenilendi. Ancak, Tren Garından yukarı doğru çıkan kaldırımların begonit taş döşeme çalışmaları hala devam ediyor. Kaldırımların Kurban Bayramı'na kadar tamamlanması hedefleniyor. Ayrıca caddenin aydınlatmaları yenilendi ve otobüs durakları yenilenerek vatandaşların rahat hareket etmesi sağlandı.



Bölgede aynı zamanda, vatandaşların talepleri doğrultusunda, zararlı böcekler nedeniyle özelliğini kaybetmiş ağaçlar kaldırılırken, caddenin yapısına yakışır ağaçlar dikiliyor.