Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Isparta Belediyesi, 0-12 yaş aralığındaki çocukların vakit geçirebilecekleri ve öğrenebilecekleri Bebek ve Çocuk Kütüphanesi inşa ediyor. Yeni Sanayi Sitesi'nin üst tarafındaki alanda inşa edilecek kütüphane için bölgede hafriyat çalışmaları gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in göreve gelmesinin ardından açılan Belediye Kültür Merkezi'nde bir kütüphane oluşturulmuştu ve şimdi de mevcut otogar alanının taşınması ile yeni otogar alanına da büyük bir kütüphane inşa edilecek. Tüm bunların yanı sıra, 0-12 yaş grubunun istifade edebileceği Bebek ve Çocuk Kütüphanesi inşa ediliyor. Gülkent Kavşağı bölgesindeki Yeni Sanayi Sitesi'nin üst tarafındaki alanda inşa edilecek olan kütüphanede çocuklar birbirinden güzel etkinliklerle hem öğrenecek hem de güzel vakit geçirecekler.

Bebek ve Çocuk Kütüphanesi, toplam bin 850 metrekare alanda inşa edilecek ve bin 900 metrekare bahçe ve park alanına sahip olacak. Kütüphane içerisinde 0-3 yaş, 3-6 yaş ve 6-12 yaş arası bebek ve çocuklar için okuma salonları, çalışma odaları, 4 atölye alanı, cep sineması ve kafeterya yer alacak.

Kütüphane inşaatı için bölgede hafriyat çalışmaları gerçekleştirildi ve kısa bir süre içinde temeli atılarak, çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanması hedefleniyor.