Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Belediye Kütahyaspor için yeni bir teknik direktör arayışında olduğunu açıkladı. Belediye Kütahyaspor kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde, teknik direktörlük görevi için Yusuf Tokuş'un seçildiği duyuruldu. Belediye Başkanı Işık, yeni teknik direktör ve ekibine başarılar diledi. Belediye Kütahyaspor'un Rakiplerini yakından tanıyan Tokuş, takımı başarıya ulaştıracağına inandığını sözlerine ekledi.

İmza töreninde Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Arık ve kulüp yöneticileri de hazır bulundu. Belediye Kütahyaspor'un yeni teknik direktörü Yusuf Tokuş da kendisine gösterilen ilgi ve yakınlıktan memnuniyet duyduğunu belirtti. Sezon boyunca takımı başarılı bir şekilde yöneteceği sözünü verdi. İmza töreni sonrasında Belediye Başkanı Işık, Tokuş ve ekibine tekrar başarılar diledi.