Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, şehrin kulübü olan Belediye Kütahyaspor için sportif ve yardımcı antrenörlük görevine Efrahim Alkın'ı getirdi. İmza töreninde yapılan açıklamalarda, Kütahya'nın evladı Alkın için hayırlı bir karar olduğu vurgulandı. Belediye Kütahyaspor Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde Belediye Başkanı Işık, Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Abdullah Damcı, Belediye Başkan Yardımcısı ve kulüp yöneticisi Murat Arık, kulüp yöneticisi Uğur Şahan ve Alkın bir araya geldi. İmzaların atılmasıyla birlikte Alkın, Belediye Kütahyaspor'a yeniden dahil oldu.

Başkan Işık, Alkın'ın Kütahya'nın dokusuna uygun bir antrenör olduğunu ifade ederek, "Bu anlaşmaya varılmasında yoğun emek sarf eden başta kulüp başkanımız Abdullah Damcı, Uğur Şahan, Başkan Yardımcımız Murat Arık'a ve diğer yönetim kurulu üyelerinin hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. Alkın'ın kulübe yeniden dahil olmasının başarılı bir tercih olduğunu vurgulayan Başkan Işık, "Efrahim Bey de geçmişten beri hepimizin yakından tanıdığı bir kardeşimiz olarak böyle bir göreve geldiğinde başarılı olacağından eminiz" şeklinde konuştu.

Belediye Kütahyaspor'un sportif direktörü ve yardımcı antrenörü olan Efrahim Alkın ise konuşmasında, göreve teveccüh gösterildiği için Belediye Başkanı Işık'a ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Kendisini yuvaya geri dönmüş gibi hissettiğini ifade eden Alkın, Belediye Kütahyaspor'u daha üst liglere taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Alkın, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek şehrin desteğiyle hedeflerine ulaşacaklarını belirtti.

Başkan Işık, Alkın ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldikleri imza töreninde kulüp için hayırlı bir adım attıklarını ifade etti. Kulübün başarısı için herkesin desteğine ihtiyaçları olduğunun altını çizen Işık, Kütahya halkından Belediye Kütahyaspor'a destek olmalarını istedi.