Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

DPÜ'de 30 yıl boyunca görev yapan emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Mecit Eş'in İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesindeki amfiye ismi verildi. İlgili fakültede düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Kazım Uysal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Prof. Dr. Şahmurat Arık, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Duran, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Arif Kolay, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademik personeli ve davetliler katıldı.

Prof. Dr. Mecit Eş, 1992-2012 yılları arasında üniversitede görev yapmış ve çeşitli kademelerde idari görevlerde bulunmuştu. Konuşmasında, bu onura layık görüldüğü için mutlu olduğunu dile getiren Eş, 10 yıl önce emekli olmasına rağmen hala hatırlanmış olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Emeği geçen herkese teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Kazım Uysal, törende yaptığı konuşmada, Prof. Dr. Mecit Eş'in üniversitenin duayen hocalarından biri olduğunu belirtti. Eş'in kuruluş yıllarından bu yana üniversiteye hizmet verdiğini vurgulayan Uysal, isim verme geleneğinin bir vefa borcu olduğunu ve bu geleneği devam ettirdiklerini söyledi. Uysal, öğrencilerin bu isimleri tanıması ve hayatlarını öğrenmeleri için amfilere isim verme geleneğini sürdürdüklerini belirtti. Prof. Dr. Mecit Eş'e üniversiteye katkılarından dolayı teşekkür etti.

Törenin ardından Rektör Prof. Dr. Eş'i makamında ağırladı ve üniversiteye sunduğu katkılardan dolayı teşekkür etti.