Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Üniversitemiz personeli, Kurban Bayramı bayramlaşma töreninde buluştu. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Aslan, dekanlar, müdürler, Genel Sekreter Ziya Kutay Erşen ve diğer akademik ve idari personel katıldı.

Tören, müzik dinletisiyle başladı ve Rektörümüz Prof. Dr. Okumuş'un konuşmasıyla devam etti. Prof. Dr. Okumuş, AFSÜ camiasının bayramını kutlayarak, personelin bir araya gelmesini sağlayan etkinliklerin önemine dikkat çekti. Ayrıca, AFSÜ'nün gelişimi ve başarıları için personelin büyük katkısı olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Okumuş, üniversitenin kuruluşundan bu yana büyüme ve gelişme çabasında olduklarını belirtti.

Prof. Dr. Okumuş, AFSÜ'nün daha da gelişmesi gerektiğini ve bu doğrultuda bir eğitim kompleksi inşaatının devam ettiğini söyledi. Bu projenin ilk aşamasının 2024 yılında tamamlanması planlanıyor. Ayrıca, sağlık hizmeti alanında da çalışmaların devam ettiğini ve önümüzdeki yıl yeni bir çocuk acil binasının hizmete gireceğini açıkladı.

Üniversitemizde yatak doluluk oranının arttığını ve kapasitenin büyütülmesi gerektiğini belirten Prof. Dr. Okumuş, bir misafirhane ve modern bir palyatif bakım merkezine sahip olduklarını ifade etti. Ayrıca, personellerin öneri ve taleplerini iletebilmeleri için her zaman kapısının açık olduğunu vurguladı.

Tören, Rektörümüz Prof. Dr. Okumuş ve AFSÜ yöneticileri ile personelin bayramlaşmasıyla sona erdi.