Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Afyonkarahisar-Uşak Kara Yolu'nda 9 Haziran 2023 Cuma gecesi meydana gelen trafik kazasında yaralanarak AFSÜ Hastanesinde tedavi altına alındı. Ancak şimdi şifa ile taburcu oldu.

Yenişehirlioğlu'nun hastanede yapılan tetkikler sonucunda bel ve boyun bölgelerinde yaralanmalar tespit edildi. 28 gün boyunca AFSÜ Hastanesinde yatak istirahati aldı ve tedavisi Prof. Dr. Adem Aslan'ın başında bulunduğu bir ekip tarafından tamamlandı. Yenişehirlioğlu, yürümeye başladıktan sonra hastaneden taburcu edildi.

Prof. Dr. Adem Aslan, Yenişehirlioğlu'nun tedavi sürecinin hızlanması ve olumlu sonuçların alınmasıyla birlikte taburcu olmasına karar verildiğini belirtti. Yenişehirlioğlu ise Allah'a şükrederek, güzel bir hastanede tedavi gördüğü için mutlu olduğunu ifade etti.

Yenişehirlioğlu ayrıca sosyal medya hesabından bir video paylaşarak durumu hakkında takipçilerini bilgilendirdi. Videoda Yenişehirlioğlu, trafik kazası sonrası Afyonkarahisar'da bir süre ikamet etmek zorunda kaldığını ve bir ay boyunca yatakta kaldığını söyledi. Şimdi ise iyileşme sürecine geçtiğini ve ilk yürüyüşünü gerçekleştirdiğini belirtti. Ayrıca Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi'ndeki doktorlara ve çalışanlara teşekkürlerini iletti.