Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Kütahya Yenidoğan İlkokulu 2/B sınıfı öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit'i ziyaret etti. Ziyarette öğrenciler, kendi yazdıkları kitapları tanıttı ve "Gönlümüzden Geçenler" isimli kitabı Müdür Başyiğit'e hediye etti.



Yenidoğan İlkokulu 2/B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Methiye Temiz ve Okul Müdürü Mesut Ertaş ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit'i ziyaret etti. Ziyaret sırasında öğrenciler, "Gönlümüzden Geçenler" ve "Bizim Şiir ve Hikayelerimiz" kitaplarını Müdür Başyiğit'e sundu. Öğretmenleri Methiye Temiz ise "Gönlümüzden Geçenler" kitabını Müdür Başyiğit'e takdim etti.



Methiye Temiz, kitabın önsözünde belirttiği gibi duygu ve düşüncelerin şiir veya düz yazıyla ifade edilmesinin kişiyi daha da geliştireceğini söyledi. Temiz, "Öğrendikçe yazma isteği, yazdıkça öğrenme isteği artacaktır. Bu kitapları öğrencilerimle birlikte oluşturarak, onları yazmaya ve öğrenmeye daha istekli hale getirmeyi amaçladık" dedi.



Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, öğrencilerin çalışmalarını takdir etti ve öğretmenleri Methiye Temiz'i tebrik etti. Başyiğit, öğrencilere kitap hediye ederek, kitap okumanın insanların hayatta daha başarılı olmalarını ve problem çözme becerilerini geliştirmelerini sağladığını belirtti. Ayrıca yaz tatilinde bol bol kitap okumalarını ve hayatta başarılı olmalarını temenni etti.