Gözden kaçırmayın

Kariyer Gelişimi İçin Önemli Fırsat: Yetenek KapısıKariyer Gelişimi İçin Önemli Fırsat: Yetenek Kapısı

Anadolu Üniversitesi'nin Rektörü olan Prof. Dr. Fuat Erdal, deprem bölgeleri olan Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Hatay'da görevli Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi personeline destek ziyaretinde bulundu.



Bu iler de en fazla zarar gören bölgelerden birkaçıydı ve Rektör Erdal'ın geçmiş olsun dileklerini ilettiği personel, depremden ciddi derecede etkilenmişti. Bu ziyarete Açıköğretim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. İbrahim Kaya da katıldı. Rektör Erdal, deprem bölgelerinde Açıköğretim Sistemi hizmetlerinin aksamadan devam etmesi için üniversitenin tüm imkanlarını seferber ettiğini belirtti. Bu kapsamda, hasar gören veya tamamen yıkılan büroları da ziyaret ederek durumlarını yerinde gözlemledi.



Yeni büroların inşası tamamlanana kadar, AÖF büro hizmetlerinin üniversitenin kampüs alanlarında sunulması kararı alındı. Bu karar, bahsi geçen illerin rektörleriyle yapılan görüşmeler sonucunda ortaya çıktı.



Rektör Erdal, deprem bölgesinde görevli büro personeli ile 2 gün süren toplantılar gerçekleştirdi ve durumları hakkında bilgi alıcı sohbetler yapıldı. Bu toplantılardan oldukça memnun olduğunu dile getiren Rektör Erdal, Anadolu Üniversitesi olarak, ülkemizin bu tür felaket anlarında sosyal sorumluluk bilincinin gereğini yerine getirdiklerini ve yardım çalışmalarını kesintisiz sürdürdüklerini belirtti.



"Eğitmenlerimize ve büro personelimize gösterdikleri özverili çalışmalar için teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini sürdüren Erdal, felaketten sonra hem yardım faaliyetlerini hem de eğitim çalışmalarını kesintisiz sürdürdüklerini belirtti. Anadolu Üniversitesi'nin 4 kıtada, 39 ülkede, milyonlarca öğrenciye kaliteli eğitim sunduğunu belirten Rektör Erdal, büro hizmetlerinin de bu başarının anahtarı olduğunu ifade etti. Deprem sonrası tüm illerde kesintisiz hizmet verme kararlılığını ifade etti.