Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar'da gerçekleşen Yaz Kupası Satranç Turnuvası, Çiğiltepe Spor Salonu'nda 72 sporcunun katılımıyla büyük bir heyecana sahne oldu. Bu spor kenti, müsabakaların düzenlendiği birçok etkinliğe ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Turnuva, 8 yaş ve altı, 10 yaş ve altı, 12 yaş ve altı ve açık olmak üzere dört ayrı kategoride yapıldı.

Bu heyecan verici mücadelelerde, 8 yaş ve altı kategorisinde birincilik ödülünü Mehmet Berber, 10 yaş ve altı kategorisinde ise Eymen Giray Güneşli kazandı. 12 yaş ve altı kategorisinde birinci olan isim Öymen Saraç olurken, açık kategoride ise birincilik Tarat Uras Dinçer'in oldu.

Tüm karşılaşmalar tamamlandıktan sonra dereceye giren sporculara, kupa ve madalyaları takdim edildi. Bu önemli etkinliğe katılan ve başarılı olan sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, başarılarının devamını diledi.

#Afyonkarahisar #SatrançTurnuvası #spor #heyecan #dereceyeGirenler