Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

Emirdağ ilçesi, bu yıl Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek olan Emirdağspor Kulübü'nün yönetim kurulu toplantısı, Kaymakam Osman Bilici'nin başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, Emirdağspor'un yeni sezon ve BAL ligi için yürüttüğü çalışmalar değerlendirildi. Başkan Bilici'nin yanı sıra Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağspor Kulübü Başkanı Soner Dişli ve yönetim kurulu üyeleri de toplantıya katıldı.


Bu yıl BAL'de mücadele edecek olan Emirdağspor Kulübü için hedef, 3. Lig'e yükselmek. Toplantıda bu hedef doğrultusunda yapılan çalışmalar ele alındı ve değerlendirildi. Kaymakam Bilici başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Kulübün yeni sezon için yaptığı çalışmalar ve BAL ligi için izlediği stratejiler masaya yatırıldı. Başkan Bilici'nin yanı sıra Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağspor Kulübü Başkanı Soner Dişli ve yönetim kurulu üyeleri de bu değerlendirmelere katıldı.


Emirdağ ilçesi Emirdağspor Kulübü, bu yıl Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek. Kulübün yönetim kurulu, Kaymakam Osman Bilici'nin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi. Toplantıda, Emirdağspor'un yeni sezon ve BAL ligi için yürüttüğü çalışmalar değerlendirildi. Kulüp Başkanı Soner Dişli ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Serkan Koyuncu da toplantıda hazır bulundu.


Emirdağspor Kulübü, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele etmek üzere Kaymakam Osman Bilici başkanlığında toplantı düzenledi. Toplantıda, kulübün yeni sezon ve BAL ligi için yaptığı çalışmalar ele alındı. Emirdağspor Kulübü Başkanı Soner Dişli ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ile birlikte toplantıya katıldı. Toplantıda, Emirdağspor'un 3. Lig'e yükselme hedefi için yapılması gerekenler konuşuldu.


#Emirdağ #BAL #futbol+#futbolklubu