Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde, bir şahıs dinlenmek için oturduğu bankta hayatını kaybetti. Durumu fark eden çevredeki insanlar, bir süre adamı uyandırmaya çalıştılar ancak başarılı olamadılar. Olay Uzun Çarşı'da gerçekleşti. Bankta hareketsiz duran kişiden şüphelenen esnaf ve vatandaşlar tarafından müdahale edildi. Ancak adamın tepkisiz kalması ve nabzının atmadığının tespit edilmesi üzerine, Acil Çağrı Merkezi'ne haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, adamın öldüğünü belirledi. Polis, inceleme başlattı ve şahsın Hasan K. olduğunu tespit etti. Kalp krizi geçirerek ölen şahsın dinlenirken rahatsızlandığı ihtimali üzerinde duruluyor.

Esnaf Gürbüz Sönmez, olayın aniden gerçekleştiğini belirterek, "Bankta yaşlı bir ağabeyimiz rahatsızlandı. Çevredeki insanlar 112 Acil servisini aradı. Sonra onlar geldi ve onu götürdüler. Sonrasında onun vefat ettiğini öğrendik" dedi.

#Afyonkarahisar #dinlenmek #bank #hayatkaybı #Emirdağ #UzunÇarşı