Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Isparta Belediyesi, Anadolu Mahallesi Camii'nin etrafında gerçekleştirdiği çevre düzenleme çalışmalarının sonuna gelindiğini duyurdu. Şehirdeki camilerin çevre düzenlemelerini gerçekleştiren belediye, bu çalışmalar kapsamında cami tuvaletlerini ve şadırvanlarını da yenilemektedir. Anadolu Mahallesi Camii de bu çalışmalardan etkilenen yerlerden biridir. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Anadolu Mahallesi'nde bir araya gelerek gençler ve vatandaşlarla görüşmüş ve caminin çevre düzenlemesinin yapılacağı sözünü vermişti. Başkan Başdeğirmen'in ziyaretinin ardından başlayan çalışmalar sonucunda, çevre düzenlemesi tamamlanmış durumdadır.

Çalışmaların ilk aşamasında, Anadolu Mahallesi Camii'nin duvarları kaldırılmış ve deforme olan taban döşemeleri sökülmüştür. Ardından, cami avlusuna renkli taşlar döşenmiş ve çevresinde taş döşeme çalışmaları tamamlanmıştır. Bölgede taş döşeme çalışmalarının sona ermesinin ardından peyzaj düzenlemeleri yapılacak, aydınlatmalar ve kamelyalar konulacaktır.

#Isparta #AnadoluMahallesi #ÇevreDüzenleme #Cami