Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Tarihteki bazı anlar vardır ki, o anlarda gösterilen cesaret geleceğin seyrini değiştirir. Karanlık bulutlar dağılır ve umut yeşerir. Aziz milletimizin geçmişi her zaman gurur duyduğumuz ve dünyaya örnek gösterilen zaferlerle doludur. Vatan, millet ve bayrak sevgisini her şeyin üzerinde tutan milletimiz, varlığına, bağımsızlığına ve vatanına yönelen her tehdide karşı kahramanca mücadele ederek yeryüzünde bağımsızlığın sembolü olmuştur. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü de bu zaferlerimizden biridir.

Milletimizin kadınlarıyla, erkekleriyle, yaşlılarıyla ve gençleriyle Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı'nda sergilediği ruh, 15 Temmuz'u anlatan gece bir kez daha ortaya çıkmış ve bir milletin gerçek gücünün tanklara, tüfeklere, helikopterlere ve uçaklardan atılan mermilere karşı göğsünü siper ederek istiklal ve istikbaline sahip çıkacağını ve bayrağımızı daima daha yukarılarda dalgalandıracağını tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.

Bu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde, ülkemizin birliği ve devletimizin güvenliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyor, tüm şehit ve gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.


#15TemmuzDemokrasiVeMilliBirlikGünü #ŞehitlerimiziRahmetleAnıyoruz #AzizGazi