Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yapılan etkinliklere katıldı. Rektör Okumuş, AKÜ öğretim üyesi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve protokol üyeleriyle birlikte Hava Şehitliği'ni ziyaret etti ve mezarlara karanfil bıraktı. Ardından Asri Mezarlık'ta düzenlenen programa katılan protokol üyeleri, Gedik Ahmet Paşa Camii'nde mevlid-i şerif ve hatim duasına katıldı. Mevlit programı, kur'an tilaveti ve ilahi okumalarının ardından sona erdi.

Rektör Okumuş, daha sonra Zafer Meydanı'nda düzenlenen 15 Temmuz temalı fotoğraf ve kitap sergilerinin açılışına katıldı. Afyonkarahisar Valisi, İkmal ve Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı, AKÜ Rektörü, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü ve diğer kurum müdürleri ile birlikte kurdele kesen Okumuş, sergilerde yer alan çarpıcı fotoğraflar ve 15 Temmuz konulu kitaplar büyük ilgi gördü.

Bu etkinlikler, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. yıl dönümü münasebetiyle AFSÜ, AKÜ ve Afyonkarahisar Belediyesi'nin birlikte düzenlediği bir iş birliğiyle gerçekleştirildi. Sergide yer alan fotoğraflar ve kitaplar, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından derlenmiş olup, ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

#AFSÜ #AKÜ #Afyonkarahisar #15Temmuz #fotoğrafsergisi #kitapsergisi #mevlitprogramı