Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

TFF 3. Lig takımı Anadolu Üniversitesi, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Eskişehirspor altyapısından yetişen Yiğit Utku Gök'ü kadrosuna kattı. Gök, son olarak Turgutluspor forması giymiş olan bir defans oyuncusu olarak biliniyor.


Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Anadolu Üniversitesi, bir oyuncuyu daha renklerine bağladı. Eskişehirspor altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon Turgutluspor forması giyen Yiğit Utku Gök'ü transfer etti. Kulüp, sosyal medya hesabından resmi duyuruyu yaparak, Gök ile 2 yıllık anlaşma yapıldığını açıkladı.


Anadolu Üniversitesi, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Eskişehirspor altyapısından yetişen ve son olarak Turgutluspor'da forma giyen defans oyuncusu Yiğit Utku Gök'ü kadrosuna dahil etti. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Gök ile 2 yıllık anlaşma yapıldığı belirtildi. Yüksek potansiyele sahip olan genç oyuncunun performansıyla takıma önemli katkılar sağlaması bekleniyor.