Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Eskişehir'de traktör sürerken dans eden kardeşler, sosyal medyada büyük bir ilgiyle karşılaştı. Çifteler ilçesinde çiftçilik yapan 22 yaşındaki Mert Karaağaç, tarlada traktör sürerken 12 yaşındaki kardeşi Yiğit Karaağaç'ı da yanına aldı. İkili, can sıkıntısını gidermek için traktörde müzik açtı ve dans etmeye başladı. Bu anları cep telefonuyla kaydeden kardeşlerin dans görüntüleri kısa sürede sosyal medyada yayıldı ve büyük ilgi gördü.

Mert Karaağaç, 22 yaşında bir genç çiftçi olduğunu ve bu maceranın babasının "hadi traktöre bin" demesiyle başladığını söyledi. Karaağaç, çiftçilik işini severek yaptığını ve kardeşine de bu sevgiyi aşılamayı planladığını belirtti. Bu yüzden tüm işlerinin eğlenceli geçtiğini ve hem eğlenip hem de çalışma imkanı bulduklarını dile getirdi. Karaağaç, bu işin keyifli olduğunu ve sevgiyle yapıldığında zaten keyif verdiğini ekledi.