Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

AK Parti Bilecik İl Yönetim Kurulu toplantısı, İl Başkanı Serkan Yıldırım başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ve Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı. Her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri İl Yönetim Kurulu toplantısında, olağanüstü konular dışında çeşitli konuları ele aldıklarını belirten Başkan Yıldırım, "Yönetim Kurulu üyelerimizle bir araya geldik. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları birlikte istişare ettik. Hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ettiğimiz toplantımızda, 15 Temmuz şehitlerimize dua ettik ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü anma fırsatı bulduk" dedi.


AK Parti Bilecik İl Başkanlığı binasının toplantı salonunda düzenlenen toplantıda, partinin Bilecik İl Yönetim Kurulu üyeleri bir araya geldi. İl Başkanı Serkan Yıldırım başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir de katılım sağladı. Yıldırım, her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri toplantıda çeşitli konuları ele aldıklarını ve çalışmaları istişare ettiklerini belirtti. Ayrıca, toplantıda 15 Temmuz şehitlerine dua edildi ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün anıldı.

AK Parti Bilecik İl Yönetim Kurulu, toplantıyı İl Başkanı Serkan Yıldırım başkanlığında gerçekleştirdi. Bilecik İl Başkanlığı binasının toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda, her ay düzenli olarak yapılan İl Yönetim Kurulu toplantısında çeşitli konular ele alındı ve çalışmalar birlikte istişare edildi. Başkan Yıldırım, yapılan toplantıda 15 Temmuz şehitlerine dua edildiğini ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün anıldığını belirtti.